"Лісова школа": на Львівщині відбувся конкурс учнівських лісництв

3 травня 2017р, ЗМІ про нас. Прес-служба

27 квітня на Львівщині лісівники та освітяни провели обласний конкурс учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

У журі працювали науковці Львівського Національного лісотехнічного університету України, профільні спеціалісти Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства та педагоги Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Журі обирало найкращих з-поміж 19 учнівських лісництв із 14 районів області та міста Червонограда. Повідомили у прес-службі Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Колектив учнівського лісництва Труханівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сколівського району буде представляти Львівську область у вересні 2017 року в Житомирській області на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

Як розповіли учасники з Перемишлянського району, одні з найактивніших під час змагань, учні належно підготувалися і представили виставку–презентацію досягнень шкільного лісництва, творчий звіт–презентацію учнівського лісництва та захист науково–дослідної роботи в галузі лісового господарства. "Перемишлянський край представляло шкільне лісництво «Горицвіт» Костенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яке працює під керівництвом Бібрського лісгоспу, - розповів Мирослав Пилипів, головний лісничий Бібрського лісгоспу. - В номінації досягнень учнівських лісництв шкільне лісництво Костенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів отримало ІІІ місце. В номінації творчої презентації досягнень шкільного лісництва наша команда стала переможцем і отримала диплом І ступеня. В номінації відкритий захист науково-дослідницьких робіт у галузі лісового господарства шкільне лісництво представляла учениця 10 класу Бурбулевич Соломія з роботою на тему «Ефективність вирощування садивного матеріалу із закритою кореневою системою», за що була нагороджена дипломом ІІІ ступеня. За рішенням журі конкурсу ІІ загально-командне місце отримало шкільне лісництво «Горицвіт» Костенівської ЗОШ у складі Луківа Павла, Шпат Христини та Бурбулевич Соломії".

Довідка

Шкільне лісництво (учнівське лісництво) – це добровільне об’єднання шкільної молоді, створене з метою здобуття учнями теоретичних і практичних знань з основ лісівництва, дослідницької роботи, екологічного виховання та організації змістовного дозвілля на базі лісництв лісогосподарських підприємств.

Львівські новини 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас