Свірзьке лісництво поповнилось новими насадженнями

6 листопада 2017р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Члени Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства (Львівське ОУЛМГ) долучились до створення нових лісів під час проведення осінньої лісокультурної компанії на Львівщині. Зокрема, 2 листопада за участю членів Громадської ради при Львівському ОУЛМГ на чолі з головою Громадської ради Степаном Миклушем, начальником Львівського ОУЛМГ Анатолієм Дейнекою та лісівників Бібрського лісгоспу створено лісові культури дуба звичайного у Свірзькому лісництві.

Під час заходу директор ДП «Бібрське лісове господарство» Володимир Борщ коротко ознайомив присутніх з роботою лісгоспу, окреслив коло питань над якими працюють лісівники.

Головний лісничий Мирослав Пилипів охарактеризував лісокультурну площу, на якій буде проведено садіння лісових культур та відзначив, що дубові лісові культури будуть створені на місці березово-грабового насадження.

Після ознайомлення присутніх з проектом лісових культур учасникам заходу продемонстрували техніку виконання робіт з садіння лісових культур за допомогою меча Колесова.

Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека висловив вдячність членам Громадської ради при Львівському ОУЛМГ за підтримку в реалізації тих завдань, які стоять перед лісівниками Львівщини.

Зазначимо, що у квітні члени Громадської ради при Львівському ОУЛМГ також долучились до посадки лісових культур у Верблянському лісництві ДП «Буське лісове господарство» в рамках всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». 

Новини Львова

uanews.lviv.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас