Лісгоспи на Львівщині придбали техніку на 32,3 млн. гривень

8 листопада 2017р, ЗМІ про нас. Прес-служба

В облдержадміністрації запевнили: «За дев’ять місяців 2017 року державними лісогосподарськими підприємствами Львівського ОУЛМГ закуплено нової техніки обладнання та інших засобів на суму 32,3 млн. гривень».

Про це повідомили сьогодні, 7 листопада, у Львівській міськраді облдержадміністрації, де також розповіли: «Лісгоспами області придбано три одиниці нової тракторної техніки, один бульдозер та один екскаватор, чотири вантажних автомобілі з причепами та гідроманіпуляторами та чотири спеціальних легкових автомобілів для охорони та захисту лісу. Серед підприємств, які оновили тракторний парк ДП «Бібрське ЛГ», ДП «Дрогобицьке ЛГ», ДП «Золочівське ЛГ». Лісовозні автомобілі придбали ДП «Дрогобицьке ЛГ», ДП «Радехівське ЛМГ», ДП «Сколівське ЛГ».

«Значно обновився парк деревообробного обладнання. Закуплено нових ліній, верстатів та обладнання на суму 20,3 млн. гривень. Серед підприємств, які найбільше вклали коштів в модернізацію та закупівлю деревообробних верстатів та ліній ДП «Рава-Руське ЛГ», «Радехівське ЛМГ ДП «Жовківське ЛГ», ДП «Буське ЛГ» Оновлення та модернізація техніки триває. До кінця поточного року лісгоспами області планується придбати ще три нових трактори та три причіпні лісовозні тракторні теліжки «Веймер», «Кесла», «Бінденберг» з гідроманіпуляторами», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

dailylviv.com 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас