"Симфонія лісу – музика життя"

2 травня 2018р, ЗМІ про нас. Прес-служба

Соціально-екологічна акція під гаслом "Симфонія лісу – музика життя" Академічного симфонічного оркестру INSO-Львів.

24 квітня 2018 року на території Орівського лісництва ДП "Сколівське лісове господарство" у співпраці з Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства відбулась соціально-екологічна акція під гаслом "Симфонія лісу – музика життя". Ініціатором акції виступив Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської обласної філармонії спільно з Опікунською радою оркестру.

Мета акції – відновлення та збереження лісних масивів в Карпатах, привернення уваги громадськості до важливості бережливого ставлення до природи, збереження балансу та гармонії в системі "людина – природа".

фото: Фб Михайла Хміля

Вибір місця для проведення акції музикантами оркестру вибрали не випадково: зі Сколівщиною пов'язані імена таких видатних українців, як оперна співачка Соломія Крушельницька, композитор і музикознавець Роман Стельмащук, композитор Мирослав Скорик.

"Ми всі захоплюємося красою та гармонією, яку дарує музика у виконанні професійних музикантів. Природа – це також митець, який дарує нам не менш вражаючі за красою шедеври. Тож, збережемо цю красу разом! Нехай й надалі лунає прекрасна симфонія лісу – справжня музика життя!" – наголошував оркестр INSO-Львів у 
запрошенні на акцію.

"Сім порід дерев на площі у майже гектар посадили сьогодні разом із симфонічним оркестром INSO-Lviv у передгір'ї Карпат – на ділянці Орівського лісництва ДП "Сколівське лісове господарство". Дякую музикантам, лісівникам та представникам місцевої влади за те, що повірили у нашу з Іоланта Пришляк ідею – провести соціально-екологічну акцію "Симфонія лісу – музика життя". Збереження і відновлення карпатських лісів є обов’язком всіх свідомих громадян, незалежно від статусу і професії" – зазначив на своїй сторінці у Фб народний депутат України, член Опікунської ради оркестру Михайло Хміль.

Автор: Дар'я Авер'янова

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Преса про нас