ДО ВІДОМА МИСЛИВЦІВ ОБЛАСТІ

23 Червня 2017р, Новини. Прес-служба

Рішенням Господарського суду м. Києва від 20. 03. 2017 року у справі № 910/1149/17, за позовом першого заступника керівника Золочівської місцевої прокуратури Львівської області до: Львівської обласної ради, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Перемишлянського районного товариства мисливців і рибалок «Лісівник», - визнано незаконним та скасовано рішення Львівської обласної ради від 20. 06. 2013 року, № 799 «Про надання в користування мисливських угідь у Львівській області Перемишлянському РТМіР «Лісівник» та визнано недійсним договір від 16. 07. 2013 року, № 35 «Про умови ведення мисливського господарства» підписаного Львівським ОУЛМГ з Перемишлянським РТМіР «Лісівник».

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що вказане вище судове рішення набрало законної сили, і рішення Львівської обласної ради від 20.06.2013 року, № 799 «Про надання в користування мисливських угідь у Львівській області Перемишлянському РТМіР «Лісівник» скасовано, а договір від 16. 07. 2013 року, № 35 «Про умови ведення мисливського господарства» підписаного Львівським ОУЛМГ з Перемишлянським РТМіР «Лісівник» втратив чинність.

Зважаючи на означене вище Перемишлянське районне товариство мисливців і рибалок «Лісівник» припиняє використання наданих в користування мисливських угідь загальною площею - 13378,03 га, у тому числі: лісових угідь – 5971,4га, польових – 7322,83га та водно-болотних – 83,8 га, в наступних межах: від с. Давидів по залізничній колії через с. Старе Село с. Будьків с. Підмонастир, с. Великі Глібовичі, до с. Вибранівка по границі Перемишлянського і Жидачівського районів до с. Любешка через с. Любешка через с. Вілявче до с. Стоки до с. Стрілки с. Волове с. Мостище с. Підгородище с. Романів с. Селиська с. Ганачівка, с. Затемне, с. Коросно, м. Перемишляни, с. Боршів, с. Виписки до границі із ДП "Золочівський лісгосп" (Гологірське і Нестюківське лісництва) до с. Унів по границі Золочівського району до с. Під'ярків границею Пустомитівського району до с. Водники, по автодорозі до с. Давидів. Крім земель Бібрської міської ради, Стрілківської сільської ради Перемишлянського району, і земель Старосільської та Звенигородської сільської ради Пустомитівського району, які не дали погодження товариству на ведення мисливського господарства на їхніх землях.

Згідно чинного законодавства зараз ці угіддя належать до державного мисливського резерву (або запасу) охорона та регулювання чисельності тварин на яких здійснюються безпосередньо центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері мисливського господарства.

Натомість у користуванні Перемишлянського РТМіР «Лісівник» залишились в користуванні мисливські угіддя надані сесією Львівської обласної ради 31. 01. 2017 за № 345 загальною площею 4792 га, у тому числі: польових угідь – 2658 га, лісових – 2114 га та водно-болотних – 20,0 га, в наступних межах: від міста Перемишляни автомобільною дорогою до межі земель Вовківської сільської ради з землями Брюховецької, Подусівської, Білецької, Чемеринцівської сільських рад до межі лісу Гологірського та Нестюківського лісництв ДП «Золочівський лісгосп» включаючи лісові масиви кварталів 41-45 (площею 418,0га) Перемишлянського лісництва ДП «Бібрський лісгосп», далі межею лісу кварталів 1-11 Брюховецького лісництва ДП «Бібрський лісгосп» до автомобільної дороги Чемеринці – Перемишляни до міста Перемишляни.

Від села Лани автомобільною дорогою до села Серники, дальше дорогою до села Любешка, дальше дорогою через село Малі Ланки, місто Бібрка, село Гончарів до села Лани включаючи лісові масиви кварталів 1-13 (площею 706,0 га) Свірзького лісництва ДП «Бірський лісгосп».

Від села Великі Глібовичі дорогою через місто Бібрка до села Лани, дальше дорогою через село Ходорківці, через село Кологури до межі лісового масиву між ДП «Бібрський лісгосп» та ДП «Стрийський лісгосп» далі цією межею до села Великі Глібовичі (включаючи лісові масиви кварталів 59-76 площею 990,0 га, Суходільського лісництва ДП «Бібрський лісгосп»).

На території зазначених вище угідь товариство вправі проводити мисливськогосподарську діяльність та полювати.

Начальник відділу - головний
мисливствознавець Львівського ОУЛМГ

В. Бурмас

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління