ДО ВІДОМА МИСЛИВЦІВ ОБЛАСТІ

23 Червня 2017р, Новини. Прес-служба

Рішенням Господарського суду міста Києва від 10.05.2017 року у справі № 910/3240/17, за позовом першого заступника керівника Стрийської місцевої прокуратури Львівської області до: Львівської обласної ради, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Ходорівського міського товариства мисливців та рибалок «Лісівник», - визнано незаконним та скасовано п. 2, 3 рішення сесії Львівської обласної ради від 03. 06. 2008 р № 622 «Про внесення змін у додаток 2 до рішення сесії обласної ради від 27. 01. 2008 р № 278 «Про надання в користування мисливських угідь у Львівській області» і додаток до нього, та визнано недійсним договір від 19. 11. 2010 р № 39 «Про умови ведення мисливського господарства» підписаного Львівським ОУЛМГ з Ходорівським МТМР «Лісівник».

Ходорівське МТМР «Лісівник» не апелювало означене вище судове рішення і воно набрало законної сили. Тепер Ходорівське міське товариство мисливців та рибалок «Лісівник», припинило ведення мисливського господарства у наданих в користування мисливських угіддях на загальній площі - 19366 га, у тому числі: польові угіддя – 14354 га, лісові – 3744 га, водно-болотні – 1268 га в наступних межах: від с. Чорний Острів по дорозі на с. Лучани, по польовій дорозі на с. Ліщини, по дорозі на с. Грусятичі до границі з Івано-Франківською областю, по границі Івано-Франківської області до р. Дністер, вверх по течії р. Дністер до границі з Миколаївським районом, по границі Миколаївського району до його перетину із залізничною колією Львів - Ходорів до с. Чорний Острів.

Згідно чинного законодавства зараз ці угіддя належать до державного мисливського резерву (або запасу) охорона та регулювання чисельності тварин на яких здійснюються безпосередньо центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері мисливського господарства.

Начальник відділу - головний
мисливствознавець Львівського ОУЛМГ

В. Бурмас

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління