Модернізація цехів переробки

26 Червня 2017р, Новини. Прес-служба

Лісогосподарськими підприємствами обласного управління продовжується робота по нарощуванню обсягів переробки деревини. З цією метою проводиться модернізація існуючих цехів переробки.

Як уже повідомлялось, у 2016 – 2017 рр. придбали та ввели в експлуатацію нові лінії по випуску обрізних хвойних пиломатеріалів ДП «Рава – Руське ЛГ», ДП «Сколівське ЛГ», ДП «Турківське ЛГ».

По ДП «Буське ЛГ» у червні місяці цього року придбана лінія по випуску обрізних пиломатеріалів фірми WALTER (Польща). Зараз ведеться робота по монтажу обладнання, його наладці. Замовлено у виробництво аспіраційну систему. Ведуться роботи по капітальному ремонту самого цеху переробки: облаштовуються побутові приміщення та душові для працівників, проводиться ремонт покриття цеху, замінено вікна, повністю забетоновано підлогу.

Після введення цеху в експлуатацію підприємство буде переробляти до 1 тис. м3 сировини та випускати 500 – 600 м3 обрізних пиломатеріалів в місяць. В цеху на постійній основі працюватиме 15 працівників.

Завершення усіх робіт та запуск цеху планується провести до кінця липня поточного року.

Окрім того, ведуться пуско-налагоджувальні роботи по вводу в експлуатацію другої лінії по виробництву обрізних хвойних пиломатеріалів в ДП «Радехівське ЛМГ». Уже змонтовано саме обладнання фірми «Акемсан» (Туреччина). Проводяться роботи по встановленню аспіраційної системи, навчання спеціалістів для роботи на новій лінії. Усі роботи планується завершити до кінця липня місяця та ввести лінію в експлуатацію.

По ДП «Бродівське ЛГ» придбано новий багатопильний вертсат WALTER для заміни багатопила в лінії по виробництву обрізних пиломатеріалів та врестати для переробки горбиля. Нове деревообробне обладнання буде змонтоване і запущено в експлуатацію до початку липня.

Запуск в експлуатацію нового деревообробного обладнання дасть змогу лісогосподарським підприємствам виготовляти якісну продукцію для реалізації її як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ


 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління