Відбулись аукціонні торги

26 Червня 2017р, Новини. Прес-служба

На прохання ГО «Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини» 23 червня у м. Старому Самборі відбулись додаткові аукціонні торги необробленими лісоматеріалами заготівлі третього кварталу 2017 року. Торги проводила ТБ «ТСБ «Галконтракт».

На торги лісопродукцію виставляли лісогосподарські підприємства цього регіону. Було виставлено 1700 м3 сировини для потреб місцевих деревообробних підприємств. У торгах взяло участь 11 підприємств – переробників, які придбали 1000 м3 деревини ( 58,9 % від виставленого обсягу).

Наступні додаткові аукціонні торги по продажу необробленої деревини заготівлі третього кварталу 2017 року лісогосподарські підприємства Львівського ОУЛМГ планують провести 20 липня 2017 року. На торги виставлятимуть лісопродукцію усі наші підприємства. Тут будуть виставлені лоти, які не були реалізовані на попередніх аукціонних торгах та лісопродукція, яка надходить на ринок від нових рубок.

Торги проводитиме також ТБ «ТСБ «Галконтракт».

Запрошуємо усі деревообробні підприємства приймати участь у аукціонних торгах. Усю необхідну інформацію по торгах знайдете на сайті товарної біржі.

Слідкуйте за нашими оголошеннями.


Відділ лісових ресурсів, машин
та технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління