Відбулась друга лісовпорядча нарада з проведення базового лісовпорядкування в державних підприємствах Сколівський та Славський лісгосп

11 серпня 2017р, Новини. Прес-служба


Із закінченням основних лісовпорядних робіт та підготовкою Поекту організації та розвитку лісового господарства, складеного за результатами базового лісовпорядкування підприємств ДП "Славський лісгосп” та ДП “Сколівський лісгосп”, в приміщені ДП “Славське лісове господарство” 10 серпня 2017р. відбулася друга лісовпорядна нарада за головуванням першого заступника начальника Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Целеня Я.П., начальника Львівської лсовпорядної експедиції Копильціва В.М. На нараду були запрошені начальник відділу заповідної справи та екомережі Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Шемелинець І.Л., представники місцевого самоврядування — виконуючий обов'язки голови Сколівської РДА Лепісевич Я.М., голова Сколівської районної ради Романишин М.С. та інші зацікавлені сторони.

Основне питання наради: розгляд і уточнення основних показників лісового фонду, обсягів рубок головного користування, рубок формування і оздоровлення лісів, лісовідновних заходів, проектних заходів щодо захисту лісів від шкідників та хвороб, протипожежного впорядкування лісів та інші.

Значну увагу при обговоренні майбутнього Проекту було відведено питанням переходу до ведення лісового господарства на засадах до наближеного до природи лісівництва, необхідності проектування рубок головного користування вибірковим та поступовим способом, а також підбору ділянок для проведення рубок переформування деревостанів.

Відзначено необхідність приведення лісовпорядних матеріалів до вимог Міжнародної сертифікації FSC, а саме виділення та занесення у картографічні матеріали охоронних зон Червонокнижних видів рослинного та тваринного світу і інших об’єктів природоохоронної цінності.

Запропоновано привести об'єкти природо-заповідного фонду у відповідність до вимог чинного законодавства та проведення інвентаризації цих об'єктів.

Встановити лісовпорядною експедицією обсяги заготівлі дикорослих плодів і ягід.

Відділ лісового господарства

Львівського ОУЛМГ
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління