Держлісагентство нагородило відомчими відзнаками лісівників-учасників АТО

13 жовтня 2017р, Новини. Прес-служба


Напередодні свята Дня захисника України наказом Державного агентства лісових ресурсів нагороджено 121 працівника лісового господарства, які брали участь в АТО.

Почесними грамотами та подяками Голови відомства відзначено лісівників з метою вшанування їх мужності та героїзму як захисників незалежності і територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій на Сході країни.

З наказом та списками нагороджених можна ознайомитися ТУТ.

Загалом, за роки проведення бойових дій на Сході країни, участь в АТО взяли більше однієї тисячі працівників лісового господарства України, 15 з них назавжди залишаться в нашій пам’яті як герої, які полягли на полі бою, захищаючи Україну. Схиляємо голови і пам’ятаємо загиблих воїнів та щиросердно співчуваємо їхнім рідним та близьким.

Державне агентство лісових ресурсів України вітає всіх лісівників, які брали і зараз продовжують безпосередню участь в АТО, і тих, хто постійно допомагає українській армії, з Днем захисника України! 

dklg.kmu.gov.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління