Виявлено лісопорушників

8 грудня 2017р, Новини. Прес-служба

Під час патрулювання державною лісовою охороною ДП «Боринський лісгосп» 2 грудня 2017 року у Верхньо-Висоцькому лісництві виявлено місцевого жителя який скоїв незаконну рубку п’ятьох дерев ялини (4 сухостійних та 1 сироростуче). Сума завданих державі збитків становить 6,7 тис. грн. За даним фактом на лісопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення.

Того ж дня 2 грудня, рейдовою бригадою ДП «Бродівський лісгосп» виявлено жителя с.Літовищі Бродівського району, який самовільно зрізав два дерева ясена, чим завдав шкоди лісовому господарству в сумі 9,2 тис.грн. За даним фактом на лісопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення. На даний час штраф та збитки лісопорушником відшкодовано.

5 грудня 2017 року, державною лісовою охороною ДП «Стрийський лісгосп у Бориницькому лісництві виявлено жителя с.Чижичі, що скоїв самовільну рубку чотирьох дерев породи граб, сума шкоди завданої лісовому господарству становить 2,4 тис.грн. За даним фактом на лісопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення.
 


Відділ охорони, захисту лісу
та мисливського господарства
Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління