Виїзне засідання комісії оперативного адміністративно-громадського контролю з охорони праці IV рівня

11 грудня 2017р, Новини. Прес-служба


08 грудня 2017 року в ДП «Сколівське лісове господарство» відбулося виїзне засідання комісії оперативного адміністративно-громадського контролю з охорони праці IV рівня Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, в якому взяли участь представники Державної служби України з питань праці, засобів масової інформації, головні інженери та спеціалісти з охорони праці підприємств управління.

 

В рамках даного заходу присутні ознайомилися з роботою виробничих структурних підрозділів ДП «Сколівське ЛГ», а саме, проведенням лісозаготівельних робіт за допомогою новопридбаного напівпричепа лісовоза BINDERBERGER ALPIN RW-12 на базі трактора МТЗ-1221, мережею лісових доріг Гребенівського та Зелем’янського лісництв, роботою нижнього складу та цеху переробки деревини.

Підсумовуючи побачене і аналізуючи стан охорони праці та безпеки руху на підприємствах Львівського ОУЛМГ, начальник нагляду у СКС та АПК Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці України у Львівській області Курило В.М., заступник начальника-головний інженер Львівського ОУЛМГ Гром’як Ю.О., голова Львівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Максимець В.Й. та головний спеціаліст відділу лісових ресурсів, машин та технологій управління Степанишин В.М. відмітили належну організацію роботи у ДП «Сколівське ЛГ» щодо відповідності діючим вимогам з охорони і безпеки праці та стандарту FSC з лісової сертифікації.

У виступах анонсовано увагу на втілення на підприємствах філософії пріоритету життя і здоров’я працівників по відношенню до результатів виробничої діяльності, створенні працівникам здорових та безпечних умов праці, якісному проведенні відомчого оперативного адміністративно-громадського контролю з охорони праці на всіх рівнях, виділенні значних коштів на охорону праці та модернізацію і оновлення деревообробного та лісозаготівельного виробництва, проблемних питаннях з охорони праці та шляхів їх вирішення.

Даний захід проведено в рамках виконання Договору про співробітництво щодо попередження нещасних випадків на виробництві, укладеного 04.05.2017 року між Головним управлінням Держпраці у Львівській області та Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства.


Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління