Лісокультурна Рада Львівського ОУЛМГ розглянула проекти лісових культур та природного поновлення на 2018 рік

19 лютого 2018р, Новини. Прес-служба


Сьогодні, 19 лютого 2018 року в приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулось засідання «Лісокультурної Ради Львівського ОУЛМГ». До складу лісокультурної Ради входять науковці Національного лісотехнічного університету України проф. Гузь М.М., та проф. Дебринюк Ю.М., а також головні лісничі державних лісогосподарських підприємств, інженери лісових культур та працівники лісового відділу управління. Відкрив засідання голова лісокультурної Ради - перший заступник начальника Львівського ОУЛМГ Целень Я.П.

На засіданні лісокультурної Ради було розглянуто проекти лісових культур 15 державних лісогосподарських підприємств загальною площею 991,4 га та проекти природного поновлення загальною площею 1133,3 га на 2018 рік.

Широке їх обговорення дозволяє найефективніше використати потенціал лісокультурної площі. Розгляд проектів за участі науковців підкреслює надзвичайно важливий зв'язок науки і виробництва в питаннях відновлення лісів та дозволяє лісівникам пересвідчитись у правильності своєї роботи, їхні зауваження та пропозиції завжди знаходять своє втілення на практиці.

Після рецензування лісокультурною Радою проектів лісових культур та природного поновлення із врахуванням пропозицій та поправок, відповідно до розпорядження Львівського ОУЛМГ від 01.12.2015 року №18 «Щодо механізмів громадського контролю в лісогосподарських підприємствах Львівського ОУЛМГ», зведені відомості проектів лісових культур та природного поновлення будуть висвітлені на офіційному сайті Львівського ОУЛМГ та на сайтах державних лісогосподарських підприємств.


Відділ лісового господарства
Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління