Володимир Бондар взяв участь у засіданні Пленуму ЦК Профспілки працівників лісового господарства

23 березня 2018р, Новини. Прес-служба

IMG_20180322_115256

22 березня заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар взяв участь засіданні Пленуму ЦК Профспілки працівників лісового господарства України.

Під час засідання Володимир Бондар поінформував присутніх про стан проекту Стратегії реформування лісового господарства.

Він детально розповів про основні аспекти напрацьованого робочою групою при Держлісагентстві проекту Стратегії. Зокрема, Володимир Бондар зазначив, що проект містить основні запобіжники щодо недопущення передачі лісів у концесію; виважені підходи до інституційного реформування галузі та розподілу функцій. Окрім того, проект Стратегії робочої групи Держлісагентства передбачає створення Фонду розвитку лісового господарства для забезпечення фінансування галузі, особливо для ведення лісового господарства на Півдні та Сході України.

Під час засідання було обговорено питання недопущення створення єдиного для всієї України лісогосподарського підприємства, що протирічить основам реформи децентралізації, а також спричинить негативні наслідки та унеможливить ведення лісового господарства на певний період часу.

Окрім того, під час засідання обговорено низку інших питань, зокрема щодо стану прийняття проекту постанови Уряду про запровадження системи електронного обліку деревини для всіх постійних лісокористувачів, опрацювання законопроекту щодо ринку деревини та інші. 

dklg.kmu.gov.ua

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління