Спільна акція щодо примноження лісових багатств Львівщини

18 квітня 2018р, Новини. Прес-служба

17 квітня 2018 року в рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» та Місячника з охорони праці з нагоди Всесвітнього дня охорони праці, які проводяться на підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, було організовано садіння лісових культур в Словітському лісництві ДП «Золочівське лісове господарство». Даний захід було проведено за участі начальника Головного управління Держпраці у Львівській області О.О. Вільхової та її заступників і керівництва Львівського ОУЛМГ на виконання Спільних Комплексних Заходів, розроблених між управліннями.

 

Перш ніж приступити до роботи, учасники відвідали Свято-Успенську Унівську Лавру в селі Унів Перемишлянського району – один із чотирьох в Україні і єдиний в УГКЦ монастир, що має статус лаври. Побувавши у цьому джерелі спокою і умиротворення, занурившись в особливу атмосферу святості, помолившись біля чудотворного образу Унівської Божої Матері за своє здоров’я і здоров’я працівників та зцілення недужих, відчувши присутність Божого Царства тут, на землі, направилися в лісовий масив на лісосіку головного користування 2017 року для посадки сіянців дугласії і ялини звичайної на площі 1,1 га.

Посадові особи ДП «Золочівське лісове господарство» перед початком роботи провели з присутніми інструктаж з охорони праці, ознайомили їх з технологією посадки сіянців за допомогою меча Колесова, розбили на бригади та приступили до роботи. Сприяла цій добрій справі і гарна безвітряна погода. Велике захоплення та замилування викликало у посадових осіб Держпраці перші посаджені деревця, причому, дехто з них вперше долучився до цієї благородної справи.

По закінченню роботи лісівники Львівщини подякували посадовим особам Головного управління Держпраці у Львівській області за власноручно створення нових лісів, активну участь у цій благородній справі. В свою чергу, О.О. Вільхова запевнила присутніх, що дана акція не буде одноразовою, працівники Держпраці будуть і надалі надавати посильну допомогу лісівникам Львівщини як у їх професійній роботі, так і у примноженні лісових багатств області.

Побувавши впродовж одного дня у двох храмах (духовному і лісовому), збагатившись чистим цілющим повітрям та позитивними враженнями і емоціями, учасники акції щасливо повернулися до власних домівок.

Відділ лісових ресурсів, машин та
технологій Львівського ОУЛМГ

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління