Результати роботи рейдових бригад лісогосподарських підприємств Львівського ОУЛМГ

1 серпня 2018р, Новини. Прес-служба

Працівники державної лісової охорони державних лісогосподарських та лісомисливських підприємств, які належать до сфери Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, постійно проводять рейдову роботу з охорони державного лісового фонду та державного мисливського фонду.

На даний час, вісімнадцятьма рейдовими бригадами лісогосподарських підприємств проведено 824 рейди з охорони лісу та державного мисливського фонду. В результаті проведеної роботи складено 264 протоколи (сума штрафів становить 33,7 тис.грн., сума завданої шкоди -1294,9 тис.грн.).

20 липня 2018 року, працівниками державної лісової охорони Вовченського лісництва ДП «Турківський лісгосп» в кварталі №20 Вовченського лісництва виявлено самовільну рубку лісу породи ялиця в кількості 11 шт., кубомасою 8,67 м3, сумою збитків 65936,04 грн. Лісопорушника виявлено та встановлено на місці, ним виявився житель села Верхня Яблунька Турківського району. На лісопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення вимог лісового законодавства. Матеріали по лісопорушенню передані в Турківське відділення поліції, для вжиття заходів та притягнення до відповідальності.

Відділ охорони, захисту лісу
та мисливського господарства
Львівського ОУЛМГ

 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління