У Крушельницькому лісництві відкрили еколого-просвітницький центр

6 грудня 2018р, Новини. Прес-служба

У Крушельницькому лісництві НПП «Сколівські Бескиди урочисто відкрили новий еколого-просвітницький центр, споруджений за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

В урочистостях з нагоди відриття еколого-просвітницького центру НПП «Сколівські Бескиди» взяли участь начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, начальник відділу біоресурсів, заповідної справи та моніторингу департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Інеса Шемелинець, представники природоохоронних установ та громадськості.

Центр стане осередком знань про екологічну культуру та освіту для усіх охочих. В ньому забезпеченні максимально комфортні умови. Кожен відвідувач Центру тепер може вдосконалювати та поглиблювати знання і розвивати свою екологічну культуру, адже такий розвиток можливий лише через ефективну екологічну освіту. Екокультура та екоосвіта разом підвищують екологічну свідомості, формують відповідальність за охорону та збереження довкілля, додають навиків та досвіду у розв’язанні екологічних проблем.

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Новини Управління