Інформація щодо виконання Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства Закону України "Про доступ до публічної інформації" за листопад 2017р.

1 грудня 2017р, Звіти. Прес-служба

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що протягом листопада 2017 року на адресу управління відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" поступили запити:

• 02.11.2017р. від ГО «Рабів до раю не пускають» щодо реалізації продукції; обсягів заготівлі деревини; залишку деревини на пні; видачі лісорубних квитків; незаконних рубок.

• 06.11.2017р. від ГО «Рабів до раю не пускають» щодо виходу ділової деревини та дров; кількості по рейдах; інформація по бригадах, які заготовляють деревину; щодо переведення ділової деревини на технічну; інформація по договорах з покупцями лісопродукції; щодо планових ревізій.

• 08.11.2017р. від ГО «Львівська 80-та Старобєльськ» про надання в користування мисливських угідь у Львівській області Дрогобицькій районній організації УТМР.

• 13.11.2017р. від журналіста Корнієнко В.Є. щодо користування земельною ділянкою та від адвокатського об’єднання «Лемеха та партнери» щодо включення до переліку постійних лісових ресурсів на території Львівської області ДП «Дослідне господарство «Оброшине».

• 27.11.2017р. від журналіста Гаман В.В. щодо вирубки червоного дуба на ділянці лісу між с.Оселя Яворівського району та с.Заріччя Мостиського району Львівської області.

Інформаційні запити задоволено управлінням у встановлений Законом України «Про доступ до публічної інформації» строк.
 

Global Options

Оголошення
Ключові слова
Де так як купити дрова паливні на Львівщині

Зелена країна

Ми у Facebook

Розпорядження від 01.12.2015р. N18

Платформа Дія

Відео

Звіти